fbpx

3 tips bij het kiezen van een restaurant

restaurant

Lees in dit artikel hoe Glutenvrijdenhaag.nl jou kan helpen nieuwe glutenvrije hotspots in Den Haag te ontdekken.

Tip 1: Gebruik de wijk-filter

Het aantal restaurants in Den Haag waar je glutenvrij kan eten groeit enorm! Wekelijks worden nieuwe hotspots toegevoegd. Om het voor jou wat overzichtelijker te maken: gebruik de restaurantfilter!

Woon je zelf in het centrum van Den Haag en wil je in één oogopslag zien welke glutenvrije restaurants zich in jouw buurt bevinden? Of heb je een weekendje in Den Haag geboekt en verblijf je in een hotel in Scheveningen? Filter eenvoudig op de verschillende wijken in Den Haag en bekijk direct de verschillende restaurants!

Tip 2: Zoek op specifieke kenmerken

Wil je graag vegan, lactosevrij of biologisch eten en drinken? Zoek op deze specifieke kenmerken en zie direct bij welke restaurants in Den Haag dit mogelijk is. Zo maken wij op Glutenvrijdenhaag.nl onderscheid op verschillende keukens, andere veelvoorkomende voedingsallergieën en/of voedingsintoleranties en meer!

Tip 3: Bel naar het restaurant

Wil je zeker weten of je terecht kan bij het restaurant die je gevonden heb? Of wil je meer weten over de glutenvrije opties. Geef het desbetreffende restaurant een belletje en vraag hiernaar. Wij hebben ons laten vertellen dat zij dit erg leuk vinden! 😊

Restaurants op Glutenvrijdenhaag.nl

Eindelijk een volledige lijst met restaurants in Den Haag die glutenvrije opties aanbieden… Bekijk per restaurant de openingstijdens, zoek het telefoonnummer op of klik door naar de website. Automatisch nieuwe hotspots in jouw e-mailbox ontvangen? Meld je direct aan voor onze glutenvrije-nieuwsbrief.

Volg ons natuurlijk ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Join our glutenfree community!

Volg ons!

Glutenvrijdenhaag.nl is het platform met alles, maar dan ook alles over glutenvrij leven in Den Haag! Lees interessante artikelen, bekijk nieuwe hotspots, bezoek events of bestel jouw favoriete producten in de shop!