fbpx

Coronavirus in Den Haag: Support your locals!

horeca-denhaag-coronavirus

Door de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus zitten we met elkaar in een hele bijzondere tijd. Een tijd waarin er veel onzekerheden zijn… Een tijd waarin wij ons steeds meer bewust worden van keuzes die wij maken en niet direct weten waar we goed aan zullen doen.

Gesponsord

Gesponsord

Horeca ondernemers in Den Haag

De verslagenheid onder horeca ondernemers is enorm groot sinds het besluit om horecazaken te sluiten tot en met 6 april 2020, met alle financiële gevolgen van dien. 

Horeca-waardebon kopen

Om ervoor te zorgen dat onze gewaardeerde Haagse horecaondernemers enigszins de verliezen kunnen compenseren,  is het mogelijk een horeca-waardebon te kopen, zodat men die later in het restaurant kunnen besteden.

Hieronder een eerste overzicht met restaurants waarvoor je momenteel een horeca-waardebon kunt kopen! Dit overzicht wordt dagelijks aangevuld.

 1. Bistrot Amélie
 2. Buddha Bowl Den Haag
 3. Buddha Bowl Scheveningen
 4. Café Restaurant Rootz
 5. Club Vers
 6. Eten bij Werelds
 7. Ethica Restaurant & Bar
 8. Lorelei
 9. Papermoon
 10. Pavlov
 11. Restaurant Dekxels
 12. Restaurant Maharani
 13. Restaurant Pex, via helpdehoreca.nl

Thuisbezorging

 

Bij veel horecazaken in Den Haag is het momenteel nog wel mogelijk om een bestelling te plaatsen welke bezorgd worden via ThuisbezorgdUbereats of Deliveroo

Bestel jouw ontbijt, lunch of diner bij jouw lokale horecaondernemer om op die manier een stukje bij te dragen in de extra kosten die zij momenteel maken. 

Glutenvrij Den Haag wenst alle horecaondernemers en betrokkenen de komende periode veel sterkte toe!

In contact blijven met Glutenvrijdenhaag.nl

 

Meer tips ontvangen? Meld je snel aan voor onze nieuwsbrief. Vergeet ons natuurlijk niet te volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. Join our glutenfree community!

Volg ons!

Glutenvrijdenhaag.nl is het platform met alles, maar dan ook alles over glutenvrij leven in Den Haag! Lees interessante artikelen, bekijk nieuwe hotspots, bezoek events of bestel jouw favoriete producten in de shop!