fbpx

Glutenvrije roti bestellen t/m 18 juni (levering 20 juni)

glutenvrije-roti

Wil jij ook heerlijke glutenvrije roti’s eten, maar geen tijd/zin om deze zelf te bereiden? Bestel onze éénpersoons-maaltijd eenvoudig via Glutenvrij Den Haag! Bestellingen worden uitsluitend bezorgd in Den Haag (20 juni). De bezorging is gratis en worden geleverd in 100% biologisch afbreekbare menuboxen!

De gehele maand juni werken wij namelijk samen met een pop-up glutenvrije roti-store. Dit betekent dat jij jezelf straks even in exotische sferen kan begeven onder het genot van glutenvrije roti’s.

Eenpersoons-maaltijd à €8,50 (inclusief gratis bezorging in Den Haag)

 • 2 x Glutenvrije roti’s
 • 1 x Portie glutenvrije kip in masala-curry
 • 1 x Portie snijbonen
 • 1 x Gekookte ei
 

Bestellen via…

Bestellen kan gemakkelijk via info@glutenvrijdenhaag.nl, DM via Instagram of Facebook Messenger! Let op: bestellen kan uiterlijk tot en met donderdag 18 juni. Er worden bij deze actie maximaal 20 bestellingen aangenomen. Dit geeft ons namelijk de tijd om de bestellingen vers en op tijd te leveren op zaterdag 20 juni tussen (13:00 – 18:00)!

Gesponsord

Gesponsord

Glutenvrije roti nader uitgelegd

De roti zoals wij deze kennen, is helaas niet standaard glutenvrij. Deze bestaat namelijk standaard uit tarwemeel, water en zout. Lees: not done voor personen die glutenvrij willen eten! Gelukkig zijn er een geweldige alternatieven om toch te genieten van een lekkere glutenvrije roti 😊.

Eerst nog even een stukje geschiedenis!

Oorsprong roti (gerecht)

De roti komt oorspronkelijk uit het Indisch subcontinent. De roti is in landen als Bangladesh, India, Nepal, Pakistan en Sri Lanka een gerecht welke dagelijks geconsumeerd wordt. In ieder van deze landen heeft de roti, zoals wij deze kennen, net een andere benamingen zoals:

 1. Roti
 2. Chapati
 3. Naan
 4. Paratha

Emigratie naar Suriname

Vanaf de jaren 1800 emigreerden grote groepen Indiërs naar Suriname. Met hen, zo ook de traditionele kookkunsten. In Suriname werden nieuwe roti-vul-varianten in het leven geroepen door het gebruik van erwten, aardappelen, pepers en andere specerijen.

En dan nu, de glutenvrije roti!

Wij zijn aan de slag geweest om een glutenvrije roti te bereiden waarbij:

 1. De smaak behouden blijft
 2. De structuur nagenoeg gelijk is
 3. De herkenbare zachtheid niet verloren gaat
 4. De roti haar ronde vorm niet verliest… :-p
Let op: Wees er op tijd bij! Onze glutenvrije roti bestellen kan uiterlijk tot en met donderdag 18 juni. Er worden bij deze actie maximaal 20 bestellingen aangenomen Dit geeft ons namelijk de tijd om de bestellingen vers en op tijd te leveren op zaterdag 20 juni tussen (13:00 – 18:00)!
 

In contact blijven met Glutenvrijdenhaag.nl

Meer tips ontvangen? Meld je snel aan voor onze nieuwsbrief. Vergeet ons natuurlijk niet te volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn. Join our glutenfree community!

Volg ons!

Glutenvrijdenhaag.nl is het platform met alles, maar dan ook alles over glutenvrij leven in Den Haag! Lees interessante artikelen, bekijk nieuwe hotspots, bezoek events of bestel jouw favoriete producten in de shop!

Wij zijn live!

Glutenvrijdenhaag.nl is live! Dit nieuwe platform is opgezet om het glutenvrij leven van burgers en toeristen in Den haag een stuk gemakkelijker te maken. Word

Meer lezen »