fbpx

Wij zijn live!

denhaag-hofvijver

Glutenvrijdenhaag.nl is live! Dit nieuwe platform is opgezet om het glutenvrij leven van burgers en toeristen in Den haag een stuk gemakkelijker te maken.

Word jij wel eens wakker op een zaterdagochtend met de gedachte: Ik wil vandaag heerlijk glutenvrij lunchen, zonder dat ik eerst al het voorwerk moet verrichten waar en of ik terecht kan? Of boek je een weekendje Scheveningen en wil je weten in welke hotels (met glutenvrij ontbijt) je samen met jouw lief terecht kan? Glutenvrijdenhaag.nl vertelt het jou!

Restaurants

Restaurants op Glutenvrijdenhaag.nl worden geselecteerd op de mogelijkheid om naast het standaard menu ook glutenvrije opties te kiezen. Bekijk bijvoorbeeld welke glutenvrije specialiteiten worden aangeboden, wat de openingstijden zijn en wat het adres is. Met ander woorden: de juiste informatie om eenvoudig jouw besluit te kunnen nemen!

Eet jij ook graag vegan, biologisch, soja- of melkvrij? Gebruik de filter op de website en lees meer over restaurants die naast de glutenvrije opties, ook rekening houden met andere veelvoorkomende allergieën of intoleranties.

Glutenvrij ontbijten, lunchen, brunchen of dineren in Den Haag? Wij verzamelen alle (nieuwe) hotspots. Maak een glutenvrije reis door Den Haag en bezoek restaurants met een Aziatische, Spaanse of andere wereldkeuken.

Hotels

Hoe fijn is het om een weekendje Scheveningen te boeken en te overnachten in een hotel die volledig aan jouw glutenvrije wensen kan voldoen? Glutenvrijdenhaag.nl verzamelt alle hotels in Den Haag waar jij onbezorgd glutenvrij kan eten en drinken.

Een weekendje weg boeken is soms al een hele opgave op zich… Glutenvrijdenhaag.nl neemt in ieder geval jouw onderzoek naar glutenvrije opties volledig uit handen!

Events

Oh yes, we love events! Zelf glutenvrij brood maken? Of een keer suiker-zondigen tijdens een glutenvrije-dessert-tocht in Den Haag? Glutenvrijdenhaag.nl vertelt jou hoe, wat & waar!

Social Media

Wekelijks het totaalplaatje van het glutenvrij leven in Den Haag ontvangen? Volg Glutenvrijdenhaag.nl op Facebook, Instagram en LinkedIn of schrijf jezelf in op de hotspot-nieuwsbrief en ontvang e-mails met trends, aanbiedingen en leuke aankondigingen 🙂

Volg ons!

Glutenvrijdenhaag.nl is het platform met alles, maar dan ook alles over glutenvrij leven in Den Haag! Lees interessante artikelen, bekijk nieuwe hotspots, bezoek events of bestel jouw favoriete producten in de shop!

Wat zijn gluten?

Je hoort het steeds vaker: “ik moet glutenvrij eten”, “Ik vermijd gluten”. Maar wat zijn gluten nou precies? Gluten zijn een groep eiwitten die van

Meer lezen »